Doorgaan naar inhoud
Samen kiezen we voor duurzaam | Minimum orderbedrag van € 37,50 | Gratis bezorging | Voor 14:00 uur besteld volgende dag op de mat
Samen kiezen we voor duurzaam | Minimum orderbedrag van € 37,50 | Gratis bezorging | Voor 14:00 uur besteld volgende dag op de mat

Over ons

Een familiebedrijf, dat zich richt op zuivelproducten met daarnaast een volledig pakket aan groente & fruit, brood, vlees, vis, kruidenierswaren, frisdranken, diepvries, schoonmaak en verpakkingsmaterialen. Kortom, alles wat met eten en drinken te maken heeft is leverbaar.

Wij zijn exclusief door Campina Foodservice geselecteerd om het gehele zuivelpakket te leveren in regio Midden-Nederland.

Tevens leveren wij ook diverse andere producten op locatie, waardoor er naar volle tevredenheid van de afnemende bedrijven een zeer breed assortiment is ontstaan.
Onze afzet richt zich met name op instellingen, catering, supermarkten, rijdende winkels, kantoren, tankstations, kaas en groente speciaalzaken, enz.. Ook verzorgen wij de distributie van schoolmelk in de regio.

MVO
MVO is voor Versgrossier van Oosterom belangrijk. In ons gehele proces streven we naar een minimale belasting voor het milieu.

Leveringen
Wij leveren zes dagen per week. (dit is afhankelijk van afname en gaat in overleg per locatie) In groot-, portie- of kleinverpakking. Eventueel verpakt als boodschappenmandje. (bijv. 1 appel, ½ melk, een stukje kaas, een pak hagelslag e.d.) Alle leveringen zijn voorzien van een pakbon.

Verpakking en verzending
Wij zijn geen producerend bedrijf, maar een overslag bedrijf. Al onze producten komen volgens de HACCP normen kant-en-klaar en op de juiste manier verpakt binnen. Hierna vindt er order-picking plaats in een geconditioneerde ruimte. Deze ruimtes zijn voorzien van temperatuurregistratie.Ons transport vindt plaats met eigen vervoer wat is uitgerust in diverse compartimenten. ( gekoeld en ongekoeld ). Wij kunnen zowel gekoeld als ongekoeld transporteren. Ook onze vervoersmiddelen zijn voorzien van temperatuur registratie.

Uw leverancier voor dagelijkse boodschappen

Altijd verse producten en persoonlijk bij u thuis bezorgd

Bekijk ons assortiment